Pozivamo studente da se priključe novom ciklusu edukativnog istraživačkog programa financijske pismenosti mladih pod nazivom Budi FIN! Financijski pismen i odgovoran! koji provodi Ekonomski fakultet u Zagrebu uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje.

 

POČETAK EDUKATIVNOG PROGRAMA

Osnovni edukativni program započinje s besplatnim online radionicama u prosincu 2023. godine.
Po završetku programa, svi polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju, kao i materijale potrebne za početak odgovornog upravljanja osobnim proračunom.

PROCES PRIJAVE
Kako bi se prijavili za sudjelovanje, studenti moraju pristupiti web-stranici programa gdje će ostaviti svoje podatke i ispuniti kratak upitnik. Nakon prijave, studenti će putem e-maila, primiti sve detaljne informacije o daljnjem tijeku programa.

 ROK ZA PRIJAVU
Kako bi sudjelovali u radionicama polaznici se moraju prijaviti zaključno s 1.11.2023.

 

Prijava
O programu

 

 

Program je namijenjen mladima od 16 do 25 godina te im omogućuje upoznavanje vlastitih navika u trošenju i planiranju kroz provođenje istraživanja i personalizirane izvještaje.

 

 

Program nudi suvremeni pristup online edukacijama sa svrhom osnaživanja njihove financijske sposobnosti kako bi na tržište rada ušli obrazovaniji i samopouzdaniji te naposljetku imali stabilniju financijsku budućnost.

 

https://budifin.hr/