Ovim putem vam predstavljamo Manufacturing Innovation Challenge-u 2023.! Cilj ovog projekta je povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove (studenti, startupovi, neovisni timovi zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta iz različitih područja) te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji. Ovim putem vas želimo inspirirati i pružiti vam sve potrebne informacije o ovome natjecanju.

Budite dio inovativnog vala koji će oblikovati budućnost proizvodnje!

Što je Manufacturing Innovation Challenge?

 

Manufacturing Innovation Challenge (MIC) je projekt organiziran od strane EIT Manufacturing Hub-a Hrvatska. Cilj MIC-a je rješavanje izazova postavljenih od strane vodećih proizvodnih organizacija u Hrvatskoj, u ovome slučaju kompanije HF Belišće. Okupljeni timovi će se natjecati u izradi najboljeg rješenja koje će pomoći u rješavanju izazova. Pritom će imati priliku za razmjenu znanja i mentorstvo pod vodstvom stručnjaka iz industrije. Natjecatelji će se natjecati za priznanje, ali i vrijedne novčane nagrade. Detalji o definiranom problemskom izazovu dostupni su na službenoj stranici MIC-a ovdje.

 

Ovaj inovativni izazov otvara vrata za suradnju s vodećim proizvodnim poduzećima, pruža edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija pod vodstvom iskusnih mentora. Sudionici će također imati priliku upoznati kolege, potencijalne partnere, klijente i poslodavce, stvarajući neprocjenjive veze u industriji. Manufacturing Innovation Challenge donosi uzbudljivo iskustvo i priliku za transformaciju ideja u stvarnost.

 

Prijave za MIC otvorene su do 30. listopada 2023., a samo natjecanje će se održati od 2. studenoga do 6. prosinca 2023. u hibridnom (online/uživo) obliku. Tijekom natjecanja timovi rade na izradi najboljeg rješenja te ga interno prezentiraju kompanijama koje su ga definirale. Najbolje ocijenjeni tim prezentirat će svoje rješenje na finalnom događaju 7. prosinca 2023.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja, ili jednostavno želite saznati više o natjecanju, pridružite nam se na online predstavljanju koje će se održati 23.10. u 13:00 h. Obrazac za prijavu i ostale informacije dostupne su na poveznici.

MIC 2023 Q/A – Online predstavljanje

Zadovoljstvo nam je pozvati inovatore, studente, stručnjake i sve ostale zainteresirane, na Manufacturing Innovation Challenge 2023. Q/A sesiju koja će se održati 23.10.2023. u 13:00 h. Ovaj događaj bit će ključan za sve vas koji razmišljate o sudjelovanju u ovom izazovu ili ste jednostavno znatiželjni saznati o čemu se radi. Naš webinar će obuhvatiti tri ključne stvari: Predstavljanje MIC 2023 – Saznajte sve o Manufacturing Innovation Challenge-u, izazovima i prilikama koje pruža. Iskustva prethodnih sudionika – Poslušajte priče uspjeha i izazove s kojima su se prethodni sudionici susreli tijekom natjecanja. Q/A sesija – Postavite svoja pitanja našem timu i prethodnim sudionicima kako biste dobili sve potrebne informacije. Sve ostale informacije bit će vam poslane naknadno.

docs.google.com

 

Više informacija o događaju možete pronaći na službenoj web stranici EIT Manufacturing Hub-a Hrvatska. Objave vezane uz Manufacturing Hub Hrvatska, kao i Manufacturing Innovation Challenge možete pratiti i na službenim profilima naših društvenih mreža.