Bok svima! 😊

Imamo sjajne vijesti – DevArena meetup po prvi put stiže u Osijek! Ako ste strastveni prema razvoju softvera, ne smijete propustiti ovu priliku!

📅 Datum i vrijeme: 10.11.2023, 17:00h

🏢 Lokacija: BIOS Poduzetnički inkubator, Osijek

DevArena je vodeća konferencija o razvoju softvera i informacijskim tehnologijama u Hrvatskoj. Godinama okupljamo stručnjake i entuzijaste kako bismo razmijenili znanje, naučili nešto novo i slušali predavanja iskusnih kolega. Naš moto je “Knowledge sharing is caring” i zato smo odlučili diljem Hrvatske organizirati manje DevArena meetupe tijekom cijele godine kako bismo zajedno istraživali najnovije tehnologije, teme i trendove u IT-u.

Ovaj DevArena meetup namijenjen je svima koji su zainteresirani za software development, bez obzira na razinu iskustva. Na ovom meetupu ćete imati priliku naučiti o najnovijim trendovima u mikrofrontendima i Azure Cloudu, proširiti svoje znanje i povezati se i razmijeniti iskustva s kolegama iz industrije.

Pridružite nam se i rezervirajte svoje mjesto odmah! Detaljnije informacije, uključujući agendu i mogućnost prijave, možete pronaći na Meetup eventu.

Zajedno gradimo budućnost tehnologije – vidimo se 10. studenog u Osijeku!