Zanima te Artificial Intelligence? Imaš viziju primjene machine learning-a? Pritom se tvoji studentski dani privode kraju, imaš upisanu apsolventsku godinu ili diploma visi na tvome zidu manje od godinu dana? Odlično! Dođi i radi s nama na projektu uvođenja strojne obrade teksta u svakodnevni rad A1!

Što ćeš raditi?

 

Želimo omogućiti što kvalitetniju analizu teksta (sanjamo da to bude u stvarnome vremenu) radi klasifikacije razgovora i interakcije s klijentima, te što kvalitetnijeg robota (Chatbot) za razgovor s krajnjim korisnikom. Budi dio našeg tima i pomozi nam sva tri dijela projekta (chatbot, speech2text, semantička i sentiment analiza teksta) dovesti na svjetlo dana!

Kreni s nama odvažno graditi svoju karijeru, a tvoja zaduženja bi bila:

  • Analiziranje interakcije s krajnjim korisnikom kroz strukturirane i nestrukturirane (sorry) podatke
  • Unaprjeđivat ćeš postojeći NLP algoritam dodatnim treniranjem i optimizacijom postojećih i novih klasa
  • Sudjelovat ćeš na implementaciji chatbota u korisničkoj podršci
  • Implementirat ćeš speech2text algoritam s ciljem unaprjeđenja komunikacije s krajnjim korisnicima
  • Radit ćeš na automatskoj klasifikaciji poziva radi smanjenja reda čekanja u korisničkoj podršci

Čime nas možeš impresionirati?

 

Želja za učenjem i motiviranost, nama su najbitniji dio. Ipak, moraš imati neka predznanja kako bi tebi (i nama) rad bio što ugodniji i uspješniji. Prije početka projekta tako moraš:

  • Poznavati koncepte strojnog učenja
  • Poznavati SQL jezik za pisanje upita nad bazom podataka
  • Poželjno je i da si na „ti“ s Python-om

Zašto je A1 pravo mjesto za tebe?

 

Ne očekujemo da znaš sve odmah. Mi ćemo te educirati kroz interne treninge i osnovnu edukaciju, a nakon projekta moći ćeš se pohvaliti brojnim novim znanjima. Tako ćeš steći iskustvo vođenja projekata implementacije u području strojnog učenja, programiranja u Pythonu s naglaskom na obradu teksta. Znat ćeš sve o uspostavljanju sustava za obradu teksta u realnom vremenu i radu na implementaciji te optimizaciji chatbota. Nakon godinu dana, možda baš ti ostaneš s nama ili nastaviš svoju karijeru graditi na internacionalnoj razini uz A1.

Sada je idealno vrijeme da uzmeš konce svoje karijere u ruke i pošalješ nam svoj životopis te motivacijsko pismo. U selekcijskom procesu ćeš imati priliku raditi na individualnim i grupnim zadacima s drugim kandidatima. No, osim drugih kandidata upoznat ćeš i ostale članove tima, kao i buduće mentore. Zato daj sve od sebe!

Prijavi se! Držimo ti fige.

Za više informacija o A1 Start programu, posjeti našu stranicu.

Radno mjesto je u Zagrebu.