Prvi put za Danieli Systec sam čuo na predavanju koje je održao gospodin Ferdo Bošnjak zajedno s nekoliko drugih kolega. Svojim pričama su me zainteresirali za posao te sam se odučio javiti mailom gospodinu Ferdi koji mi je vrlo brzo odgovorio na mail.

Pod mentorstvom profesora Emmanuela Karla Nyarka, odlučio sam uzeti diplomski rad u suradnji sa osječkim uredom tvrtke Danieli Systec. Dogovor oko diplomskih radova održao se u osječkom uredu tvrtke Danieli Systec. Četvero kolega i ja u prvih dva sata konzultacija susreli smo se sa stvarima koje nikad nismo radili. Nastala je konfuzija, ali uz gospodina Ferdu, Igora i Borisa smo napredovali iz dana u dan. Atmosfera u uredu je uvijek vesela, svi su dobro raspoloženi i spremni pomoći.

Početkom srpnja 2016. godine odlučili su me zaposliti. U jako malo vremena tvrtka je odradila sjajan posao i ubrzo sam bio u Italiji na treningu gdje sam ostao mjesec i pol. U tih 45 dana uz odlične ljude sam puno toga naučio.

Kako sam zaposlen prije nego što sam diplomirao, tvrtka mi je izašla u susret i omogućila da od početka rujna budem u osječkom uredu kako bih riješio diplomski rad. Diplomski rad je uspješno obranjen i nastavljam s obukom. 

Ukoliko imate nekih pitanja, slobodno se obratite na dolje navedeni mail. 

Dario Brkić, inženjer automatike u Danieli Systecu

Kontakt: d.brkic@systec.danieli.com