Tvrtka TEO-Belišće d.o.o. tvrtka je s 30 godina tradicije u poslovima vezanim za projektiranje, proizvodnju i montažu elektrotehničke opreme u industriji i proizvodnji elektroničkih sustava za informiranje u javnom prijevozu.

U zadnjih 10-ak godina TEO-Belišće intenzivno surađuje s njemačkim tvrtkama – proizvođačima strojeva, zbog čega je tvrtka ove godine otvorila novi uredsko-proizvodni pogon u Valpovu. Za potrebe ovih projekata tražimo dva inženjera:

  • Programer za puštanje strojeva u rad

Poslovi uključuju izradu upravljačkih programa za PLC, implementaciju programa pri testiranju na kraju proizvodnje i konačno puštanje u rad na terenu kod kupca.

Od kandidata se očekuje osnovno poznavanje rada s PLC-ima Siemens/Allen Bradley/Beckhoff (ili sklonost programiranju i želja za usavršavanjem u automatici), sposobnost samostalnog rješavanja problema i sklonost radu sa strojevima, mehanikom i elektrotehnikom.

Zainteresiranim kandidatima se nudi dinamičan posao s najnovijim tehnologijama u automatici (na razini strojeva i postrojenja), mogućnost putovanja u strane zemlje (Europa/SAD/Kina/Južna Amerika; hotelski smještaj s doručkom i prijevozom) u turama po nekoliko mjeseci te rad u stabilnoj tvrtki s mogućnošću napredovanja.

  • Projektant za upravljačke sustave

Poslovi uključuju analizu dokumentacije od kupca (elektrotehnička ili strojarska), odabir i nabava elektrotehničke opreme, izrada dokumentacije u EPLAN-u, praćenje projekata od početka do kraja.

Od kandidata se očekuje napredno poznavanje rada s računalom (Office, AutoCAD, inženjerski alati), sklonost tehnici i razvoju rješenja te upornost i pedantnost.

Zainteresiranim kandidatima se nudi stabilan uredski posao, suradnja sa svjetskim proizvođačima strojeva, rad s renomiranom i modernom opremom za elektrotehničke instalacije, električnu distribuciju i automatiku te rad u ugodnom timskom okruženju.

Mjesto rada može biti Belišće ili Valpovo. Tvrtka TEO-Belišće kontinuirano ulaže u edukaciju i opremu svojih zaposlenika te sa svojih 130 zaposlenika nudi stabilno i perspektivno okruženje.

Natječaj je otvoren za prvostupnike, inženjere, magistre i diplomirane inženjere do 26. listopada, a životopise možete poslati na teo@teo-belisce.hr, gdje se možete javiti i za sve ostale detalje.