Tvrtka CET d.o.o. sa sjedištem u Čakovcu je otvorila još jedan ured u Zagrebu te tražimo nove kolege koji bi nam se htjeli pridružiti.

Ukoliko ne znaš za nas, popričaj sa kolegama, možda su bili na prezentaciji koju smo držali na FERIT-u prije skoro godinu dana: https://stup.ferit.hr/2018/05/11/predavanje-o-interprocesnoj-komunikaciji-u-automobilima/

Ako ne znaš nikoga tko je bio na predavanju onda ti možemo mi reći da smo tvrtka koja se bavi razvojem automotive embedded komunikacijskog SW. To znači da razvijamo komunikacijski SW koji pokreće aute. Neke od tehnologija koje koristimo na dnevnoj bazi su znanja o CAN, FlexRay, Automotive Ethernet, real time OS-ovi, real-time procesi i mnoga druga znanja vezana uz automotive embedded sustave. Klijenti su nam uglavnom europski proizvođači automobila te Tier1 i Tier2 dobavljači.

Ukoliko te zanima kako izgleda SW koji pokreće moderne aute te na koji način se on razvija pozivamo te da nam se javiš. Isto tako ako želiš vidjeti kako izgledaju svi silni komunikacijski protokoli koje učiš na faksu te koja je njihova primjena u autoindustriji, ovo je jedinstvena prilika da to vidiš i da sudjeluješ u razvoju industrije te daš svoj doprinos smjeru u kojem će se industrija kretati.

Nudimo ti jedinstvenu priliku da razvijaš SW za aute koje ćeš voziti kroz godinu, dvije.

Ukoliko te zanima više informacija o tvrtki, posjeti link tvrtke na: http://www.cet.technology ili posjeti naše otvorene oglase na sljedećoj poveznici: http://www.cet.technology/careers/

Ukoliko imaš bilo kakvih drugih ideja, slobodno nam se javi.