POZIVNICA NA BESPLATNE SEMINARE 

24.09.2019. u 17h,  Lorenza Jagera 5, Osijek  -Zaposli se kao Front-End developer

Oduvijek ste zamišljali  što sve treba napraviti kako bi započeli karijeru Front-End developera. Ovo je odlična prilika jer smo za Vas organizirali besplatni seminar namijenjen početnicima. Ako želite  upoznati što sve radi Front-End developer, ovo je seminar upravo za Vas.  Naš stručnjak Frontend edukacije  Pavle Vidaković, približiti će vam ovaj zanimljiv posao kroz primjere iz prakse na besplatnom seminaru u utorak, 24. rujna 2019. od 17 do 19 sati u učionici 2. 

Detalji su dostupni na poveznici:  https://www.edunova.hr/front-end-developer/

 

03.10.2019. u 17h,  Lorenza Jagera 5, Osijek  – JAVA ili PHP? Postani developer 

Kroz posljednjih deset godina industrija programiranja u Hrvatskoj zabilježila je veći rast od bilo koje druge gospodarske grane. Broj programerskih tvrtki se više nego udvostručio, zaposlenih programera je 142% više, plaća im se u prosjeku utrostručila, a izvoz programerskih usluga porastao je 569%!

PHP je jedan od zastupljenih programskih jezika na strani poslužitelja. JAVA je programski jezik opće namjene s mogućom primjenom u svim korisničkim sučeljima. Kako bismo vam pomogli da se odlučite koji programski jezik je najbolji za početnike u programiranju, za vas smo pripremili besplatni seminar na kojem će biti prezentirane prednosti i nedostaci Jave i PHP-a. Seminar koji će voditi stručnjak Back-end edukacije Tomislav Jakopec održati će se u četvrtak, 26.09.2019. u 17h u učionici 2.

Detalji su dostupni na poveznici:   https://www.edunova.hr/java-ili-php-postani-developer/

 

Broj mjesta za sudionike besplatnih seminara je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr