Zaposli se kao PHP developer u Inchoou!

Mi smo tvrtka iz Osijeka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja koja na tržištu postoji preko 11 godina. S našim klijentima nastojimo ostvariti dugoročan partnerski odnos koji gradimo na povjerenju, fokusu na rezultate, znanju i marljivom radu.

Dosad smo radili na više od 500 različitih projekata s klijentima iz svih dijelova svijeta – trgovcima hokejaške opreme, džipova, fotografske opreme, opreme za trčanje itd. Često putujemo k njima, ali i oni nas znaju posjetiti. Takav posao zahtijeva timski rad stručnjaka različitih profila – dizajnera, developera, konzultanata i project managera – trenutno njih 50-ak, od kojih su gotovo polovina backend (PHP) developeri.

Što radi PHP developer u Inchoou?

Kao PHP developer u Inchoo radio bi na razvoju novih i postojećih funkcionalnosti, sudjelovao u izradi arhitekture sustava te nastojao postići njegov tehnički maksimum. U suradnji s timom određivao bi koji su zadaci prioritetni, predlagao nove razvojne ideje te pronalazio nova rješenja za nove izazove.

U Inchoou su developerski timovi podijeljeni na frontend tim i nekoliko backend (PHP) developerskih timova. Sa svim timovima koordiniraju project manageri koji im pomažu lakše savladati zadatke, a osim s njima surađivao bi i s timom konzultanata, marketingaša i dizajnera.

Prije ulaska u produkcijski tim, prošao bi internu edukaciju s našim mentorima koji bi ti približili naše procese i tehnologije s kojima radimo. Edukacija obično traje 5-7 tjedana, no to svakako ovisi o tvome iskustvu.

Koga bismo voljeli vidjeti kao novog PHP developera u Inchoou?

Mi ne tražimo diplomu, nego vrednujemo znanje, motiviranost i proaktivnost.

Ako u svom portfoliju nemaš službenih projekata i iskustva koji bi te reprezentativno prikazali, nakucaj nešto što pokazuje tvoje znanje.

Idealni kandidat bi trebao imati napredno poznavanje web developmenta, neovisno o programskom jeziku. Naravno, PHP je plus. Podrazumijeva se i poznavanje baza podataka, OOP-a te sustava za verzioniranje koda.

Osim tehničkih znanja, tražimo i sposobnost timskoga rada, odgovornost i proaktivnost u svakodnevnome radu te spremnost na svakodnevno savladavanje novih izazova i tehnologija.

Zašto raditi s nama?

  • Upoznat ćeš brojne zanimljive ljude. Naši klijenti su sa svih meridijana i paralela, a dio su svijeta online trgovine u kojem prolazi samo izvrsnost. Dolaze s različitim, ali uvijek dobrim pričama. Mi razmjenjujemo čestitke za Božić, Hanuku, Bajram. Učimo o golfu, vjerskim predmetima i recikliranju.
  • Svojim doprinosom ćeš moći oblikovati rast firme. Nismo mala firma, ali nismo ni velika. Utjecaj proaktivnog i ambicioznog pojedinca se lako osjeća na razini cijelog kolektiva.
  • Ne samo to, svojim doprinosom možeš utjecati i na razvoj cijele zajednice. Inchoo je jedan od osnivača udruge Osijek Software City i organizator brojnih predavanja, radionica, konferencija i seminara čiji je cilj dati pozitivan smjer softverskog zajednici u regiji.
  • Bit ćeš dio tima i radnog okruženja koje cijeni ljubaznost, direktan pristup, objektivnost, iskrenost, otvoren um i pozitivan stav.
  • Imat ćeš poligon za osobni razvoj. Sa svakom novom godinom dolaze nam novi izazovi te novi potreban set znanja i vještina. Shvaćamo sa se svi moraju kontinuirano usavršavati, a firma će aktivno pomoći u tome kroz treninge i certifikacije.
  • Cijenimo i nagrađujemo proaktivnost i rezultate.

Kako se prijaviti i što očekivati nakon prijave?

  1. Pošalji nam svoj životopis i primjere koda (preferirano na GitHubu) projekata na kojima si radio na posao[at]inchoo.net do 20. travnja 2020. godine.
  2. Od nas ćeš u narednih nekoliko dana dobiti obavijest da je tvoja prijava zaprimljena i tada započinje proces evaluacije.
  3. Povratno ćemo ti se javiti s osvrtom na prijavu i, ovisno o tome kakva je bila, možda te pozvati na razgovor.

Broj otvorenih pozicija: više
Senioritet: dobrodošli su svi profili od juniora do seniora
Tip ugovora: na neodređeno
Mjesto rada: ured (TC Super, Trg slobode 6, Osijek) ili remote (uz obveznu edukaciju u uredu ako to bude moguće s obzirom na trenutnu situaciju)
Početak rada: po dogovoru

Ako želiš biti PHP (backend) developer, ali misliš da još nisi spreman i smatraš kako bi trebao još učiti, pripremili smo vodič za učenje PHP-a i zadatke za samoprovjeru. Prođi materijale, nakucaj nešto svoje i javi nam se – uvijek nam je drago vidjeti otvorenu prijavu za posao!

Za sva pitanja slobodno nam se obrati putem maila posao@inchoo.net.

Veselimo se tvojoj prijavi! Sretno!

2020-04-08T15:37:29+02:00