EIT Food ljetna škola za razvoj novog proizvoda okuplja 40 sudionika iz različitih zemalja i različitog iskustva kojima se pruža prilika za stjecanjem znanja o alatima, tehnikama i metodologijama koje se koriste u procesu razvoja novog proizvoda u prehrambenoj industriji. Škola je namijenjena profesionalcima i studentima koji su uključeni u prehrambeni sektor, traje pet dana i organizirana je kroz radionice koje sadrže interaktivna predavanja, zadatke projekata i simulacije na računalima.

Prednosti sudjelovanja:

– besplatno sudjelovanje na treningu organiziranom od strane partnera sa sveučilišta i industrije,

– prilika za stjecanjem širokog znanja iz različitih zemalja i različitog iskustva,

– razmjena iskustva i vlastitih spoznaja,

– kvalitetno iskorišteno vrijeme s drugim profesionalcima iz prehrambenog sektora,

– svi sudionici će dobiti certifikat o sudjelovanju.

Nakon pet dana ne samo slušanja, već i praktičnog iskustva primjene alata i tehnika u simuliranom okruženju, sudionici će biti spremni pokrenuti, planirati, izvršiti, nadzirati i kontrolirati projekte usmjerene na razvoj i marketing novih proizvoda i usluga te uvođenje inovacija na tržište u prehrambenoj industriji.

EIT Food ljetna škola se održava u Varšavi (Poljska), od 24. do 28. kolovoza 2020. godine. Po potrebi, škola će poduzeti odgovarajuće mjere kako bi spriječila i usporila širenje koronavirusa (COVID-19). U takvim će se okolnostima događaj organizirati kao internetski tečaj koji će se odvijati prema zakazanom vremenu izvornog događaja.

Prijave su otvorene do 30. travnja 2020. godine, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice gdje se nalaze i svi ostali detalji o EIT Food ljetnoj školi.

Za sve ostale informacije kontaktirajte TERA Tehnopolis d.o.o., hrvatsku regionalnu kontakt točku programa EIT Food.