Poštovani, pozivamo sve zainteresirane za blockchain, kriptovalute i DeFi svijet da se pridruže konferenciji Udruge za blockchain i kriptovalute (UBIK) koje će se održati u prostorijama našeg fakulteta.

 

U sklopu trodnevne konferencije “Blockchain & Crypto days in Osijek” na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek održava se dva događaja.

 

U petak, 23.10.2020., predstaviti će se Udruga za blockchain i kriptovalute (UBIK), naš Fakultet i osječka tvrtka Base58 d.o.o.

Link za prijavu !

 

Predavač Bruno Škvorc održat će predavanje “UBIKchain i Substrate ili kako izgraditi svoj blockchain u sat vremena”, a dr. sc. Marko Vukobratović “Base58: energija i blockchain”.

 

Po završetku predavanja planirano je održavanje panela na temu “Decentralizirane financije- istinska inovacija ili igra za naivce” u kojem će sudjelovati Mislav Javor iz AMPnet-a, Ivan Glavaš, iz Griffon Asset Managementa, Filip Šaravanja iz HANFA-e, uz  moderatura Luku Sučića iz Meta change capitala.

 

Doc. dr. sc Mirko Köhler ukratko će predstaviti rad fakulteta s predavanjem “FERIT: karika u lancu”, a Nikola Škorić iz tvrtke Electrocoin reći će nešto više o samoj udruzi UBIK i njezinu djelovanju.

 

Zbog trenutačne epidemiološke situacije broj studenata koji mogu fizički prisustovati predavanju je ograničen, stoga ćemo studentima koji su na vrijeme rezervirali svoja mjesta poslati pozivnicu na e-mail.

 

Svi ostali koji se prijave do 22. listopada u 12:00, 24 sata prije predavanja, na svoje će e- mail adrese dobiti poveznicu za Zoom.

 

Drugog dana, u subotu, 24.10.2020., održava se radionica “Polkadot u detalje” na kojoj će se predstaviti osnove Polkadot blockchaina i mnogo primjera korištenja. Drugi dio radionice otvoren je za pitanja i raspravu.

Više informacija možete pronaći na službenoj pozivnici niže u ovoj obavijesti i na poveznici za subotnju radionicu.

 

https://www.meetup.com/Blockchain-Crypto-Croatia/events/273880815/