Od 21. svibnja do 14. lipnja Ericsson Nikola Tesla organizira online DSP Hackathon iz područja digitalne obrade signala (Digital Signal Processing – DSP).

Pozivamo sve studente i ostale zainteresirane, koji već znaju nešto o DSP-u ili o tome žele naučiti, da se prijave na naš DSP Hackathon i pokažu svoje znanje. Natjecanje je organizirano u tri razine: Basic, Intermediate, Advanced.

Zainteresirani natjecatelji mogu se priključiti tijekom cijelog trajanja natjecanja, a za najuspješnije i najbrže sudionike pripremljen je nagradni fond.

Također, najboljim natjecateljima bit će ponuđen daljnji angažman kroz stručnu praksu ili mogućnost zaposlenja. Tijekom natjecanja zadatci će se kontinuirano pregledavati i svi će sudionici u svakom trenutku imati uvid u mogućnost osvajanja nagrada.

Pored osvajanja nagrada i testiranja znanja, DSP Hackathon je osmišljen i kako bi sudionici dobili priliku naučiti nešto novo o ovoj temi. Stručnjaci iz našeg Razvojno-istraživačkog centra pripremili su zadatke i materijale za učenje koji će vam pomoći usvojiti potrebno gradivo.

Za više informacija i prijavu na DSP Hackathon posjetite link:

https://www.ericsson.hr/dsphackathon

Želimo puno uspjeha svim sudionicima!