Prijave na ovogodišnji CROZ-ov Ljetni akcelerator, naš program ljetnih studentskih praksi, traju do 31. svibnja. No, iako se završetak prijava bliži, to ne znači da ne stigneš odabrati poziciju koja te zanima i prijaviti se. Ako te zanima razvoj front enda aplikacija, a uz to imaš osjećaj za to intuitivan dizajn korisničkog sučelja, pozicija front-end developera i UI dizajnera na našem Ljetnom akceleratoru prava je praksa za tebe.

Da je tomu tako uvjerit će te Uco i Tomić, CROZ-ovi frontendaši na Ćakuli s CROZ-ovim front-end developerima koja će se održati 27. svibnja u 16 sati na platformi Zoom. Ćakula s front-end developerima četvrta je po redu Ćakula s CROZ-ovcima, čiji je cilj pružiti studentima priliku da upoznaju ne samo CROZ i naše zaposlenike i studente, već da saznaju sve što ih zanima o modernim tehnologijama, industrijskim standardima, dobrim tehnološkim praksama i svemu što ih zanima o karijeri u IT-u iz prve ruke.

Osim što ćeš saznati kako izgleda praksa na poziciji front-end developera i UI dizajnera (i zašto, uostalom, postoji takva 2u1 rola), Uco i Tomić otkrit će ti koji su najbolji dizajn alati, a moći ćeš i saznati sve što te zanima o popularnim front-end tehnologijama poput JavaScripta, Reacta i CSS-a te o principima dizajniranja interaktvnih i intuitivnih sučelja.

Za sudjelovanje na CROZ-ovoj Ćakuli s front-end developerima prijavi se na linku do 26. svibnja, pripremi pitanja i provedi sat vremena u ugodnoj ćakuli s Ucom i Tomićem. Možda ti baš njih dvojica budu mentori na CROZ-ovom Ljetnom akceleratoru.

Za sve informacije o CROZ-ovom Ljetnom akceleratoru i o novostima u CROZ-u prati nas na društvenim mrežama:CROZ FacebookCROZ Instagram i CROZ LinkedIn.

Već se želiš prijaviti za praksu na CROZ-ovom Ljetnom akceleratoru? Super! Sve što trebaš je popuniti prijavu na linku. Sretno!