Na zamolbu Centra za podršku studentima i karijerno savjetovanje Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu željeli bismo Vas obavijestiti o održavanju Agro StartUp konferencije 26. i 27. listopada 2021.

 

Konferencija će okupiti mlade poljoprivrednike koji će svojim izlaganjima i praktičnim primjerima prenijeti svoja znanja i iskustva na buduće poljoprivrednike, a u tome će im pružiti potporu i različite institucije, kompanije i udruženja.

 

Konferencija je namijenjena studentima biotehničkog područja, no kolege organizatori vjeruju da bi i ostali studenti mogli dobiti zanimljive i korisne savjete kako pokrenuti vlastiti posao.

 

Jedan od ciljeva konferencije je povezati studente i sve zainteresirane za pokretanje posla sa liderima i kreatorima poljoprivredne politike kako bi stekli praktična znanja, upoznali se sa primjerima iz prakse i ono najvažnije, educirali se o procedurama koje moraju poduzeti kako bi krenuli na tržište kao StartUp unutar poljoprivredne zajednice.

 

Konferencija će se održati u 4 tematska sklopa u trajanju od dva dana:

  • Kako pokrenuti svoj prvi poljoprivredni posao
  • Inovacije u poljoprivredi
  • Podrška mladim poljoprivrednicima
  • Najbolji mladi poljoprivrednici su među nama.

 

U sklopu konferencije održat će se i dva panela pod nazivima: „Najbolji hrvatski mladi poljoprivrednici“ te „Studenti koji uspješno studiraju i vode poljoprivredno gospodarstvo.“

 

Konferencija će se održati online, a sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

 

Prijave se zaprimaju putem sljedeće poveznice: http://agrostartup.inspiriramo-poljoprivredu.com/#prijavnica