Konferencija Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska je prva konferencija o obrazovanju koja na jednom mjestu okuplja sve interesne skupine vezane za obrazovanje – od ministarstava, veleposlanstava, uglednih znanstvenika i profesora do studenata. Platformu Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska do sada su podržali: Bank Ki-Mun, bivši glavni tajnik UN-a, predsjednica Republike Hrvatske, veleposlanik Republike Finske, Ministarstvo rada i socijalne skrbi, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, brojni istaknuti znanstvenici, profesori i poduzetnici.

 

Mi organiziramo prijevoz iz Osijeka za Zagreb o našem trošku za 20 studenata (10 s Agrobiotehnološkog fakulteta, 10 s FERIT-a).

 

Link na konferenciju je niže, da možete vidjeti o čemu se radi:

https://www.boljeobrazovanje.hr/

 

U sklopu konferencije organiziramo i programersko natjecanje Hackaton i to vikend prije 2/3.04.

Tražimo jedan tim s vašeg fakulteta (4 osobe). Mi plaćamo smještaj dan ranije (petak na subotu i subota popodne dnevni odmor), jer natjecanje traje 24sata dakle od 9h 02.04. do 09h 03.04.

Dolazak si financiraju sami. Nagrade za najbolji tim su jako vrijedne stipendije.

Prijave su i putem weba, ali obzirom da vama želimo dati posebno pravo za sudjelovanje, molim Vas da se javite Vasoj predstavnici Ureda za karijere, ana.sokcevic@ferit.hr .

Link za Hackaton je niže:

https://hackathon.24sata.hr/

 

 

https://we.tl/t-pRM24SYaKa

 

Ines Cvitak

Junior producent

Odjel prodaje medijskih riješenja

 

24sata d.o.o.

Oreškovićeva 6H/1, 10 010 Zagreb