TERA Tehnopolis d.o.o. i tijekom 2022. godine nastavlja provoditi aktivnosti EIT Food inicijative kao EIT Food HUB za područje Hrvatske. 👉 Inicijativa povezuje tvrtke, sveučilišta i istraživačke centre u Europi te potiče poduzetništvo i inovacije.
EIT Food RIS Fellowships sastoji se od dvaju komplementarnih programa:
• RIS Fellowships je program plaćenog stažiranja namijenjen studentima diplomskih studija, diplomiranim studentima i mladim poduzetnicima. Program nudi financijsku potporu u iznosu od 650 – 1350 eura (ovisno o načinu izvršenja stažiranja).
• RIS Talents je program plaćenog stažiranja namijenjen studentima doktorskih studija i mladim poslijedoktorandima. Program nudi financijsku potporu u iznosu od 850 – 1800 eura (ovisno o načinu izvršenja stažiranja).
🔎 Pronađite svoje mjesto među velikim tvrtkama kao što su Maspex, Puratos ili start-up tvrtkama kao što su Napiferyn Biotech, Agricolus, Glucanova i brojni drugi.
Zbog situacije COVID-19, u 2022. godini, kao i tijekom 2021. godine, postoje tri opcije za stažiranje, a to su:
• Online
• Na licu mjesta
• Hybrid (kombinacija oba načina)
📝 Više informacija o programima možete saznati klikom na poveznicu: http://timo.wz.uw.edu.pl/risfellowships/…, a svoju prijavu možete izvršiti najkasnije do 31. ožujka 2022. godine putem sljedeće poveznice: https://apply.eitfood.eu/courses/course/54-ris-fellowships
📩 Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na adresu e-pošte: ivana@tera.hr