Svoj prvi „pravi“ posao u struci zamišljaš u međunarodnom okruženju, uz samostalan rad na izazovnim projektima koji će testirati tvoja dosadašnja znanja, te konkretan paket edukacija i mentora koji će ti skratiti put do željene ekspertne pozicije?

Prijavi se na pripravnički program Hrvatskog Telekoma – Magenta LogIn koji pruža karijernu priliku svim studentima iz ICT područja koji su diplomirali unatrag 18 mjeseci. Program traje 10 mjeseci i svi sudionici primat će atraktivnu pripravničku plaću.

Prva generacija pripravnika imat će prilike odmah se okušati u IT odjelima: R&D, Architecture, Business and Service Enablement, zatim Digital Enablement te Voice Platforms & Services, i to u Zagrebu, Osijeku i Splitu, pri čemu će sami moći odabrati specijalističko područje u kojem žele početi graditi svoju karijeru i raditi na zanimljivim projektima i novim platformama.

Magenta LogIn strukturiran je tako da svaki pripravnik ima svog dediciranog mentora te sudjeluje u bogatom edukacijskom programu kroz koji će steći i razvijati stručna tehnička znanja i praktične vještine u području project managementa, agilnog načina rada i financijskog upravljanja, ali i soft skill-a kao što su između ostalog storytelling, poslovno prezentiranje i timski rad. Svi pripravnici također će na raspolaganju imati cijeli stručni tim kako bi i u svakom trenutku znali kao napreduju, što im ide dobro, na čemu moraju poraditi te kako izgleda njihov trenutni razvojni put, kao i planovi za budućnost.

Prijave su online obliku te se otvaraju dva puta godišnje, u ožujku i rujnu, a povratnu informaciju svi kandidati dobit će već u roku od 24 sata od prijave. Požurite, prijavite se do 15. ožujka, napravite svoj prvi login i u deset mjeseci svojim znanjima i vještinama postanite tech savy. 😉