Trenutno su otvorene prijave za Young Leaders Forum. Međunarodna konferencija Young Leaders Forum održat će se od 26. do 28. travnja, na otoku Sv. Katarina pored Rovinja, a namijenjena je istaknutim mladim profesionalcima (18 – 35 godina). Sudionici će imati priliku čuti o mnogim zanimljivim temama vezanim uz razvoj poslovanja, suradnju između Sjedinjenih Američkih Država i Republike Hrvatske, međunarodnom poslovanju i razvoju vještina.

 

Neki od istaknutih predavača ovog foruma su: Pete Radovich (kreativni direktor CBS sporta), Chris Williams (osnivač Lucille’s Hospitality Group), Sandra Švaljek (zamjenica guvernera HNB-a), Zdravko Marić (bivši ministar financija), Vedrana Pribičević (ekonomska analitičarka, ZSEM), Aurora Volarević (izvršna direktorica u Infobipu), Vedrana Likan (savjetnica u Colliersu), Bruno Bajec (regionalni menadžer u Dell Technologies), Vedran Bajer (country manager u Microsoftu), Krešimir Macan (komunikacijski savjetnik i predavač).

 

Forum će okupiti limitirani broj sudionika, a sudjelovanje je omogućeno odabranim mladim liderima kroz prijave i direktan poziv.

 

Što očekivati od Young Leaders Foruma?

– 20+ zanimljivih predavača iz različitih industrija

– Bogati formalni i neformalni

– Jedinstvena lokacija

– Prilike za upoznavanje s kolegama i vodećim stručnjacima iz različitih industrija

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a sudionici trebaju sami podmiriti troškove puta i smještaja u hotelu Katarina na otoku Sv. Katarina. Cijeli otok je rezerviran za potrebe održavanja konferencije.

 

Za više informacija i prijave molimo pogledajte: https://youngleaders.huki.hr/