U utorak 17.10.2023. u 8.00 sati u okviru kolegija Projektiranje električnih instalacija i rasvjete, koji se izvodi na Sveučilišnom diplomskom studiju Elektrotehnika, smjer Elektroenergetika, Damir Miljački dipl.inž.el. će održati gostujuće predavanje pod nazivom
“PROJEKTANT, NADZORNI INŽENJER, INŽENJER GRADILIŠTA – ŠTO JE TO???”

Damir Miljački, dipl.ing.el. je završio sveučilišni studij Elektrotehničkog Fakulteta Osijek i stekao zvanje diplomirani inženjer elektrotehnike 2001. godine. Položio je stručni ispit za sudionika u gradnji 2004. godine.Ovlašteni inženjer elektrotehnike i član Hrvatske komore inženjera elektrotehnike (broj 1968) je od 2004. godine.

Trenutno je na funkciji kao član Upravnog Odbora Hrvatske Komore inženjera elektrotehnike, član Skupštine HKIE, Predsjednik Povjerenstva za kontrolu nad radom članova HKIE, član povjerenstva za kontrolu nad radom članova HKIE.

Obnaša i dužnost kao neovisni stručnjak za elektrotehniku pri Upravnom odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo grada Osijeka.

Posjeduje 22 godine radnog iskustva u području elektrotehnike i od toga 18 godina iskustva kao nadzorni inženjer i projektant.

Ima aktivno znanje engleskog i njemačkog jezika te informatičku pismenost.