Poštovani,

 

Hrvatska elektroprivreda (HEP) dugi niz godina ostvaruje uspješnu suradnju s obrazovnom i sa znanstvenom zajednicom u područjima od zajedničkog interesa. Prepoznajući trajnu potrebu za mladim, motiviranim i obrazovanim talentima, s veseljem vas obavještavamo o tome da je HEP raspisao Natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima za akademsku godinu 2023./2024. na koji se studenti mogu prijaviti od 10. do 24. listopada 2023. godine.

 

Ovim natječajem planiramo ukupno dodijeliti 40 stipendija studentima tehničkih usmjerenja i tako, nakon završetka studija, svakom studentu (stipendistu) omogućiti zaposlenje u svojstvu pripravnika na neodređeno vrijeme u društvu / organizacijskoj jedinici koja ga je stipendirala.

 

U privitku dostavljamo poster sa osnovnim detaljima i QR kodom čijim skeniranjem studenti mogu pronaći sve potrebne informacije o natječaju i načinu prijave. Također, detalje o natječaju je moguće pronaći i na stranicama Hrvatske elektroprivrede.

 

Vjerujemo da ćete ovom našom inicijativom potaknuti studente na prijavu na natječaj i biti potpora u realizaciji natječaja.

 

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se budućoj suradnji!

 

Hrvatska elektroprivreda

 

HEP-stipendije

Poster studenti