Factory-Web aplikacija namijenjena vlasnicima pasa

Tema je namijenjena studentima stručnog studija, preddiplomskog studija ili diplomskog studija.

Promjene u načinu života i trendovi promijenili su način razmišljanja o konceptu kućnog ljubimca. Oni su postali sastavni dio čovjekovog života pružajući bezuvjetnu naklonost i sigurnost doprinoseći psihološkoj dobrobiti svojih vlasnika.

Radom je potrebno izraditi web aplikaciju koja bi vlasnicima pasa omogućila lakšu komunikaciju i informiranje o njihovim karakteristikama i potrebama. Proizvođačima proizvoda za kućne ljubimce  bi se omogućila platforma za reklamiranje proizvoda i informiranje o njihovim performansama. Uzgajivačima pasa bi se omogućio lakši dolazak do kupaca.

Stručnim osobama, poput veterinara te edukatora za odgoj pasa, kineziološkom savezu te raznim udrugama za zaštitu životinja također bi bila pružena mogućnost za lakšu interakciju s korisnicima usluga, no isto tako i onima koji pružaju razne druge usluge poput šetača pasa ili salona za šišanje pasa. Osnovne tehnologije koje bi bile korištene za izradu web aplikacije su: HTML, JavaScript (ili neki razvojni okvir temeljen na JavaScript-u), PHP (Hypertext Preprocessor), te MySQL sustav za upravljanje bazom podataka. Web aplikacija treba biti izrađena u Laravel razvojnom okruženju.

Osim same aplikacije i opisa tehnologija putem kojih je izrađena potrebno je analizirati potrebu za ovakvim proizvodom.

Mentorica: prof.dr.sc. Dominika Crnjac Milić (FERIT); sumentori: izv.prof.dr.sc. Krešimir Nenadić (FERIT)  – Factory mentor: Alen Juren